Un nou parc, cu spaţiu de joacă, piste de alergare şi teren multifuncţional, va fi construit în Timişoara

Un nou parc, cu spaţiu de joacă, piste de alergare şi teren multifuncţional, va fi construit în Timişoara

Un nou parc, cu spaţiu de joacă, piste de alergare şi teren multifuncţional, va fi construit în Timişoara, a făcut cunoscut viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

„Ușor, ușor, ideile încep să se concretizeze, iar întocmirea documentațiilor ia sfârșit, urmând etapa implementării. Una mult așteptată de timișoreni și mult dorită de mine.

Vreau ca timișorenii să știe că, dacă ceva este important pentru mine ca edil, atunci acest lucru se referă la faptul că, ca atunci când voi pleca din funcție, să fiu convins că am făcut tot ce e depins de mine pentru timișoreni!
Revenind la fapte, stadionul este pe drumul cel bun, în scurt timp vom demara lucrările la baza sportivă din Mircea cel Bătrân.

Până atunci însă, vreau să aduc la cunoștința timișorenilor faptul că a fost dat ordinul de începere pentru realizarea SF-ului pentru parcul din str. Ion Rațiu.

Acolo va fi un parc care va avea piste pentru alergare, spațiu de joacă pentru copii, teren pentru minifotbal/handbal, baschet, tenis, dar așa cum am promis, ne îndreptăm atenția și spre sporturile noi apărute, cum este teqball-ul.

Evident, pentru a nu ne mai regăsi în situația altor parcuri, nu vor lipsi cișmelele cu apă și nici toaletele publice”, a scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Potrivit viceprimarului, randarea din imaginea de mai sus nu este varianta definitivă, ci doar o propunere, iar în scurt timp va fi cunoscută soluţia finală.

CITEŞTE ŞI: A început colectarea deșeurilor vegetale. Cum trebuie să procedeze timișorenii. Programul, pe zile

Foto: Facebook / Cosmin Tabără


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *