Un nou jucător străin la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Un nou jucător străin la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Un nou jucător străin la SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara. Macedoneanul Adem Mekić a devenit, zilele trecute, jucătorul echipei timişorene.

În vârstă de 27 de ani (născut la 28 decembrie 1995), acesta vine de la campioana Macedoniei de Nord şi actualul lider al clasamentului, MZT Skopje Aerodrom, aflându-se este la prima experienţă în afara ţării natale.

Mekić a mai jucat în cariera sa pentru Kumanovo şi pentru Vardar.

În acest sezon, la MZT Skopje Aerodrom, el are 18 meciuri – 9 în prima ligă a Macedoniei (7.11 puncte și 2.11 pase decisive/meci) și 9 în Liga Adriatică (2.44 puncte pe meci).

Adem Mekić măsoară 1,94 metri şi poate evolua pe posturile 2 și 3. El devine al şaptelea jucător străin aflat la dispoziţia antrenorului Dragan Petricevic.

„Leii” din Banat, învinşi în deplasare de Dinamo

SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara s-a înclinat la două posesii sâmbătă seară pe terenul echipei Dinamo Bucureşti, scor 71-77, în etapa a 15-a. „Leii” din Banat au pus presiune pe adversari în finalul partidei, însă nu au reuşit să întoarcă rezultatul.

După două sferturi controlate de gazde, 21-16 şi 20-6, echipa antrenată de Dragan Petricevic a prestat un joc mai bun după pauză. A treia perioadă de joc s-a încheiat la egalitate, 20-20, iar ultima a fost controlată clar de alb-violeţi: 29-16. La 75-70 în favoarea lui Dinamo, trei din patru aruncări libere au fost ratate.

Mai erau 23 de secunde până la ultima sirenă, cu gazdele în posesie. S-a încheiat 77-71, după alte două „libere”, transformate la celălalt panou.

CITEȘTE ȘI: Trotinetist filmat în timp ce rula pe banda a doua, cu peste 60 km/h, între Timișoara și Giroc (video)

Marcatorii grupării bănăţene au fost următorii: Nikola Gajić – 18p, Eric McClellan – 16p, Ilija Đoković – 12p, Igor Kesar – 10p, Adem Mekić – 9p, Laszlo Lazar – 4p, Edward Petrescu – 2p. De la Dinamo Bucureşti s-a remarcat Andrei Mandache, autor a 18 puncte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *