Un nou focar de COVID-19, în Timiș. Unde a fost descoperit acesta

În Timiș a izbucnit un nou focar de COVID-19, de data aceasta la Centrul de Recuperare Neuropsihiatrică din Periam, unde au fost confirmate 11 cazuri de infectare cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul unui expert al OMS: Șansele să câştigi la loto sunt mai mari decât să nu te infectezi cu coronavirus

Este cel de-al nouălea focar activ de pe raza județului pe lângă cele din Timișoara (Valeo, farmacia Tonica, Centrul pentru vârstnici Tutunaru, Școala Gimnazială nr. 19, Gelco Prod), fabrica de încălțăminte din Buziaș, Zoppas Sânnicolau Mare și Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj.

De asemenea în Timiș au fost raportate, ieri, 57 de cazuri noi, dintre care 11 sunt cele din focarul de la Periam. Sunt 22 de cazuri noi în Timișoara, patru la Lugoj, două la Giroc.

Câte un caz nou s-a înregistrat la Gelu, Lenauheim, Teremia Mare, Tomnatic, Sânnicolau Mare, Lugojel, Nițchidorf, Sânpetru Mare, Variaș, Chevereșu Mare, Ghiroda, Bobda, Dumbrăvița, Deta, Victor Vlad Delamarina, Beregsău Mare, Cenad și Racovița. Ieri, în spitalele COVID-19, erau internați 148 de pacienți, dintre care 19 la Terapie Intensivă. Totodată, ieri, au fost raportate și două decese.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns