Un nou corp de clădire pentru Școala Gimnazială nr. 13 din Timișoara, aproape de finalizare

Primăria spune că infrastructura școlară din Timișoara beneficiază, în acest an, de alocări financiare în valoare de peste 270 de milioane de lei

Un nou corp de clădire pentru Școala Gimnazială nr. 13 din Timișoara, aproape de finalizare

Lucrările la noul corp de clădire în care vor învăța elevii Școlii Gimnaziale nr. 13 din Timișoara sunt aproape de finalizare, transmit reprezentanții primăriei:

”Structura de rezistență a fost finalizată și, în prezent, se lucrează la acoperiș. De asemenea, se montează instalațiile sanitare și se execută finisajele.”

Construcția de pe strada G. Musicescu nr. 14 cuprinde șapte săli de clasă, o sală de sport, tribune, vestiare și grupuri sanitare.

CITEȘTE ȘI: Oameni de știință de top, profesori la Universitatea Politehnica Timișoara

Investiția în noua clădire se ridică la aproape 2,7 milioane de lei, fără TVA, finanțarea provenind din fonduri europene nerambursabile. Termenul pentru recepționarea lucrării este 31 decembrie 2023.

La Școala Gimnazială nr. 13 învață 613 elevi, o parte dintre ei în construcții modulare de tip container, din cauza spațiului insuficient. Odată cu finalizarea noului corp de clădire, spune Sorina Sîrbu, directorul unității de învățământ, se va renunța la copurile modulare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *