Un nou cămin studențesc la Timișoara

camin studentesc

La Timișoara se va construi un nou cămin studențesc, care va aparține Universității de Vest. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea acestui obiectiv, a cărui valoare este de 438 milioane lei. Primarul Nicolae Robu a anunțat că noul cămin va avea o capacitate de 902 locuri, cu 451 de camere, astfel încât într-o încăpere să locuiască doar doi studenți.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus România, 10 iulie. Trei cazuri noi în Timiș. Care este situația la nivel național

Anunțarea datei la care va fi finalizat obiectivul ar fi extrem de riscantă, mai ales că un cămin de dimensiuni similare ar  mai  fi trebuit să fie gata la Timișoara, beneficiară fiind aceeași instituție de învățământ superior. În acel caz, lucrările au fost demarate în 2013 și ar fi trebuit să fie încheiat în 2016, dar nu s-a întâmplat asta nici măcar în momentul de față, caminul nefiind finalizat.

Cu toate acestea, primarul Nicolae Robu se arată foarte satisfăcut, la fel  ca și în cazul sălii polivalente de 16.000 de locuri, aflată în procedura de evaluare tehnică a ofertelor depuse la licitație. ”Pentru sala de sport m-am zbătut din 2012. Din acest motiv, unii au insomnii, pentru că ei sunt cu vorbele, iar eu cu faptele”, a spus Nicolae Robu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un nou cămin studențesc la Timișoara

  1. E vorba oare de Sala de Sport a UVT de linga Penitenciar ? Te-ai zbatut degeaba pentru o sala de sport devenita ineficienta prin neutilizare ! Desigur provoci insomnii poate prin baliverne si minciuni .La fel sunt ” zbaterile ‘ prin vanzarea de gogosi la Sala Polivalenta de linga Baza 2 Poli ,precum centura Timisorii ” realizata” vorba vine cu ineficienta dar guraliva senatoare de de Timis, Gorghiu si cate altele

Lasă un răspuns