Un muncitor a murit electrocutat, iar alţi doi sunt în stare gravă. Ce s-a întâmplat

accident de munca

Un grav accident de muncă a avut loc în luni dimineață, trei bărbați fiind electrocutați în timp ce se aflau într-o zonă de la marginea Reșiței. Din păcate, unul dintre muncitori, în vârstă de 56 de ani, a murit din cauza numeroaselor arsuri.

Din primele informații rezultă faptul că, în momentul producerii nenorocirii, cei trei se aflau în zona de acoperire a unei rețele de înaltă tensiune. La un moment dat au încercat să coboare brațul unei automacarale pentru a-l fixa de cârligul utilajului special cu care se deplasaseră la locul de muncă, nesocotind faptul că operațiunea avea loc sub rețeaua electrică. Din nefericire, s-a format un arc electric și toți cei trei bărbați au fost electrocutați.

Mai multe echipaje ale Ambulanței și SMURD au ajuns de îndată la fața locului, însă pentru muncitorul de 56 de ani era deja prea târziu… Alți doi muncitori, de 27 și respectiv 60 de ani, au ajuns la spital cu arsuri la mâini și picioare. Un al patrulea muncitor a suferit un șoc emoțional, fiind dus şi el la spital.

Echipa operativă formată din polițiști, inspectori ITM și coordonată de un procuror a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea și cine se face vinovat.

Sursa text şi foto: argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un muncitor a murit electrocutat, iar alţi doi sunt în stare gravă. Ce s-a întâmplat

Lasă un răspuns