Un medic diagnosticat cu coronavirus a băut dezinfectant

mort coronavirus 1

Caz mai puţin obişnuit petrecut în  secţia destinată bolnavilor de coronavirus din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani. Echipa medicală de resuscitare şi terapie intensivă din Unitatea de Primiri Urgenţe a fost solicitată duminică, la primele ore ale dimineţii, chiar de unul din medicii internaţi pe secţia covid19, adică fosta secţie de diabet a unităţii sanitare. Acolo, unul din medicii din spital, care este internat cu confirmare de covid 19, a băut, accidental, dezinfectant, conform monitorulbt.ro

CITEŞTE ŞI: Live, pe Facebook, cu BMW, cu 200 de km/h: „Eu merg cu 200, voi stați în casă și vă uitați la mine” (Video)

Cadrul medical, care este internat alături şi de soţie, a băut din substanţa periculoasă, crezând că este apă, aceasta fiind pusă chiar într-un pahar, pe noptiera patului, de soţia lui. Pentru că printre simptomele covid19 este şi pierderea mirosului sau gustului, medicul nu a realizat ce a făcut decât după ce a luat câteva înghiţituri.

Speriat, acesta a apelat direct personalul din UPU, din acelaşi spital, iar, după ce s-au echipaj cu combinezoane speciale, cu trei perechi de mănuşi, ochelari de protecţie, viziere speciale, cei din echipa de resuscitare au ajuns pe secţie, unde au intervenit imediat şi i-au făcut medicului spălături gastrice şi i-au administrat un cărbune activ pentru a reduce efectele dezinfectantului.

Ulterior, medicul a fost stabilizat şi a rămas în continuare pe secţie, sub supravegerea personalului de acolo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.