Un meci din Liga a 4-a, întrerupt de un cățel supărat pe portarul advers care trăgea de timp

Un meci din Liga a 4-a, întrerupt de un cățel supărat pe portarul advers care trăgea de timp

O fază hazlie de joc a avut loc duminică, în meciul dintre echipele CS Fărcașa și ASCF Lăpușul Românesc, din Liga a 4-a, Seria Sud a județului Maramureș. La finalul meciului, un câine a intrat în teren și a încercat să ia mingea din brațele portarului oaspeților, care conduceau, potrivit Mediafax.

Faza a fost relatată de jurnalistul maramureșean Mircea Paușeniuc, prezent la meci, care a reușit să imortalizeze momentul. Întâmplarea a avut loc la ultimele faze ale meciului, când oaspeții conduceau cu 4-3, portarul lăpușenilor apelând la clasicele trageri de timp.

„Profitând de faptul că una dintre porțile de acces pe teren nu era bine închisă și fiind probabil exasperat de tragerile de timp ale portarului advers un câine, aflat și el la meci, a țâșnit ca din pușcă direct spre portarul Lăpușului, făcând salturi și încercând insistent să-i ia mingea din brațe”, scrie Mircea Paușeniuc pe Facebook.

„Sesizând situația antrenorul-jucător al echipei din Fărcașa, Radu Lauran, a intervenit rapid, luând mingea și alergând cu ea în brațe, cu câinele după el, reușind să-l scoată din incintă, spre amuzamentul spectatorilor aflați în tribune”, relatează jurnalistul maramureșean.

CS Fărcașa – ASCF Lăpușul Românesc s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 3-4 (0-1).

Foto: Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns