Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul pe care lucra, evaluat la 5 milioane de lire sterline, deținut de un oligarh rus

Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul pe care lucra, evaluat la 5 milioane de lire sterline, deținut de un oligarh rus

Un marinar ucrainean a scufundat parțial iahtul de lux pe care lucra, „Lady Anastasia”, deținut de oligarhul rus Alexander Mijeev cu afaceri in industria de arme. Ucraineanul a recunoscut tot, dar a spus că nu regretă nimic, scrie Mirror.

Un marinar ucrainean a încercat să scufunde iahtul de lux al șefului său, un oligarh rus cu afaceri în industria armelor, dar a fost eliberat după ce a explicat situația autorităților.

Marinarul, în vârstă de 55 de ani, se afla pe vasul de 5 milioane de lire sterline, la Pord Adriano, în Mallorca.

După ce a fost eliberat a spus: „Nu regret nimic din ceea ce am făcut și aș face-o din nou”.

Bărbatul a lucrat ca mecanic pe nava Lady Anastasia timp de aproximativ 10 ani și a declarat, potrivit presei locale, citate de Mirror,. că tentativa de scufundare a fost un „act de răzbunare” împotriva proprietarului vasului, rusul Alexander Mijeev, care deține o poziție înaltă într-o companie de stat rusă, specializată în armament.

CITEŞTE ŞI: Un petrolier georgian a refuzat să alimenteze un vapor rusesc: „Aţi rămas fără combustibil? Vâsliţi! Glorie eroilor! Glorie Ucrainei!” (Video viral)

La sosirea gărzii civile, acesta s-a predat și a spus: „Șeful meu este un criminal care vinde arme care ucid poporul ucrainean”, conform Mediafax.

Foto: Daily Mail


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *