Un județ din vestul țării – cel mai „infectat” din țară! Și două orașe – pe primele locuri la gradul de infectare cu SARS-CoV-2!

Peste 36.000 de noi infectări și 193 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Un județ din vestul țării – cel mai „infectat” din țară! Și două orașe – pe primele locuri la gradul de infectare cu SARS-CoV-2!

Aradul este singurul județ care nu a reușit să iasă din scenariul galben, înregistrând, în continuare, o incidență mai mare de 2 cazuri la mia de locuitori.

CITEȘTE ȘI: Distracția e scumpă: 7500 de lei, amenda pentru românii care folosesc artificii ilegal

Județul Arad continuă să conducă în topul gradului de infectare cu virusul SARS-CoV-2. 2,15 este incidența raportată astăzi de către Grupul de Comunicare Strategică, cel mai mare din țară. Practic, am rămas singurul județ în scenariul galben, în celelate 41 înregistrându-se incidențe de sub două cazuri la mie.

Un județ cu orașe de …top

Nu doar județul se află la loc de “cinste”. Potrivit listei localităților cu incidențe mai mari sau egale cu 3 la mie, primele două locuri la capitolul orașe/municipii sunt ocupate de două orașe arădene. Este vorba despre Curtici cu un grad de infectare de 4,12 la mie, cu 37 de cazuri active la o populație de 8981 de locuitori și orașul Sebiș cu o incidență de 3,17 la mie – 20 de cazuri active la o populație de 6304 locuitori.

Și comune

Nu lipsim nici de pe lista cu primele 10 comune din țară, cu grad de infectare care depășește 3 la mie. Pe locul 5 la nivel național, se află Zimandu Nou cu 7,62 de cazuri la mia de locuitori, iar pe locul șapte avem comuna Iratoșu cu 7,32 de cazuri la mie.

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns