Un hoţ a reușit să fugă de lângă poliţişti, în timpul unei reconstituiri

politia 19

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zoreşti, bănuit că la începutul acestei luni a pătruns în şase imobile din localitate şi a sustras bunuri şi diferite sume de bani, a fost dat în consemn şi este căutat după ce a fugit de lângă poliţişti în timpul unei reconstituiri, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

„Poliţiştii de la Secţia 3 de Poliţie rurală Berca făceau verificări cu privire la mai multe furturi din locuinţe comise în ultimele două săptămâni pe raza localităţii Zoreşti, iar din activităţi a rezultat că tânărul de 18 ani era principalul bănuit.

Ulterior, pe timpul unor activităţi procedurale privitoare la actele de furt sesizate, tânărul care nu era din în stare de reţinere şi nici sub efectul vreunei măsuri privative de libertate s-a sustras cercetărilor”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

Potrivit acestuia, tânărul a fost dat în consemn, poliţiştii desfăşurând activităţi specifice pentru depistarea şi prinderea lui în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun, scrie antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns