Un fost ziarist va candida ca independent la funcția de primar în Timișoara

ilie sirbu 1

Numărul aspiranților la fotoliul de edil-șef al municipiului de pe Bega a crescut, ieri, odată cu anunțul făcut de Ilie Sîrbu, președintele Asociației Culturale Salvați Patrimoniul Timișoarei, prin care acesta își declară intenția de a intra în cursă.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila: „Creșterea va continua atâta timp cât nu găsim o soluție să convingem oamenii să se protejeze”

Anunțul a fost făcut pe Facebook, alături de o declarație de susținere făcută în numele Asociației. „Vă anunț faptul că am decis să-mi asum candidature pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara. Am luat această hotârâre, după o îndelungă cumpătare, la îndemnul membrilor și simpatizanților Asociației Culturale Salvați Patrimoniul Timișoarei. Implicarea mea în campania electorală se datorează și faptului că administrația locală și-a arătat adversitatea față de moștenirea patrimoniului cultural local, considerându-l neînsemnat.

Consider că, atâta timp cât politica locală nu este orientată spre păstrarea identității Timișoarei, promovarea transparenței decizionale a autorităților, cât și susținerea dreptului cetățenilor de a fi consultați în legătură cu deciziile importante ale orașului, respectul față de diversitatea culturală, o viziune clară în dezvoltarea Timișoarei, decizia de a candida la funcția de primar al Municipiului Timișoara este întemeiată”, se arată în mesajul postat de Ilie Sîrbu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *