Un fost poliţist din vestul ţării nu poate justifica 76.000 de euro. Cazul, investigat de magistraţii timişoreni

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de peste 330.000 de lei, între averea dobândită și veniturile realizate de un fost agent șef de poliție în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a Vehiculelor din Arad, potrivit newsar.ro.

Fostul agent ef de poliție Florin D. a fost luat la întrebări de Agenția Națională de Integritate (ANI) după ce s-a constatat existența unei diferențe nejustificate, în valoare de peste 76.000 de euro, între averea dobândită și veniturile realizate de acesta, în perioada exercitării funcției publice.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 330.329,14 lei (aprox. 76.622,37 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către D. Florin Adrian, fost funcționar public cu statut special (agent șef de poliție) în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a vehiculelor al județului Arad, în perioada exercitării funcției publice”, se arată într-un comunicat de presă tranmis de ANI.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de Cercetare a Averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, pentru a începe acțiunea de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de fostul agent șef de poliție.

Acesta a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Conform newsar.ro, Florin D. a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Un fost poliţist din vestul ţării nu poate justifica 76.000 de euro. Cazul, investigat de magistraţii timişoreni

  1. The Voice are dreptate! N-am prea vazut militian cu Logan! 80% dintre ei au Merțane, BMW sau Audi …. tot pe 80% ii gasesti ori la menele, ori in birturi, ori la pândă … si cam 99% au IQ subunitar.

  2. Si asta cu siguranta nu e singurul!! Mai sunt si altii! Ar trebui toti astia care au construit vile si conduc limuzine de lux, cercetati si controlati! Pun pariu ca 90% nu pot justifica ce poseda!! Tara de spagari si hoti!

Lasă un răspuns