Un fost mare șef din Timișoara, prins beat mangă la volan

Unul dintre angajații unei instituții publice de rang înalt, Curtea de Conturi a României, a fost prins, joi seară, băut la volan. Este vorba chiar de fostul director al Camerei de Conturi Timiș, Vasile Melciu (63 de ani), depistat, în comuna Dumbrăvița, de un echipaj al poliției locale, că șofează în stare de ebrietate.

Polițiștii locali i-au chemat la fața locului pe cei de la Poliția Română, care l-au pus pe domnul Melciu să sufle în aparatul etilotest. Rezultatul: 1,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă automat dosar penal și atrage o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.

Șoferul băut a fost condus ulterior la spital pentru a i se recolta probe biologice. Vasile Melciu a condus ca director interimar Camera de Conturi Timiș în perioada noiembrie 2015 – septembrie 2017, iar în acest moment el ocupă un post de execuție, cel de auditor public extern.

 

foto: arhiva

4 Comments
Alcorgea 14/12/2019
Turna****, nu înțeleg logica unui astfel de comentariu... Polițiștii (nu milițienii!!!) și-au făcut exemplar datoria. Era beat tipul? Era! De aceea a fost oprit. Ce vă scandalizează?!
Vincent 13/12/2019
Propun urmarirea acestui caz... Domnul va apela acum la toate cunostiintele sale si la relatiile acestora pentru a scapa teafar si nevatamat din aceasta situatie neplacuta...! Ma refer la carnetul de conducere si la dreptul de-a conduce din nou pe strazile atit de sigure ale tarii...