Un fost bodyguard al Angelinei Jolie a murit după ce maşina i-a fost lovită de un tren în România

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, fost bodyguard care i-a avut în grijă, între alţii, pe Angelina Jolie şi Gino Iorgulescu, a murit într-un accident feroviar produs în judeţul Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, Cătălin Dan Gemănar conducea un autoturism pe DN 22, dinspre municipiul Tulcea către Constanţa, iar la o trecere la nivel cu calea ferată, aflată între localităţile Tariverde şi Mihai Viteazu, maşina i-a fost lovită de un tren marfar care circula pe ruta Tulcea – Medgidia.

La locul accidentului s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi un echipaj de descarcerare al pompierilor constănţeni, precum şi ambulanţe, dar în urma impactului violent, care a distrus maşina aproape complet, şoferul a murit pe loc.

Trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată cu indicator, poliţiştii constănţeni întocmind în acest caz un dosar de cercetare penală.

Cătălin Dan Gemănar era din localitatea constănţeană Cogealac, iar în momentul producerii accidentului conducea un autoturism care aparţine Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

El lucra ca director tehnic în cadrul LPF, iar în trecut a fost gardă de corp şi a lucrat în SPP, avându-i în grijă, între alţii, pe Angelina Jolie şi Gino Iorgulescu.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns