Un drum petrolier din apropiere de Timişoara, în mare ”fierbere”

Drumul petrolier care face legătura între localitățile Satchinez și Șandra ar putea fi reabilitat, astfel încât să devină circulabil pentru potențialii călători.

În acest sens, primarii celor două localități menționate, Florin Cheaua, respectiv Luchian Savu, au avansat ideea preluării acestui drum de către Consiliul Județean Timiș, instituție care deține posibilitățile financiare de a amenaja drumul respectiv.

Având în vedere faptul că societatea care deține această arteră este de acod cu predarea, sunt șanse foarte mari ca prelurea să se realizeze și modernizarea să aibă loc.

”Ar fi un lucru binevenit pentru comunitatea noastră, pentru că s-ar scurta anumite distanțe, în acest mod. Sperăm să fim sprijiniți de Consiliul Județean Timiș și să oferim locuitorilor un drum de calitate”, a declarat Florin Cheaua, primarul comunei Sarchinez.

Foto: ciclotrasee.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un drum petrolier din apropiere de Timişoara, în mare ”fierbere”

  1. Drumul petrolier a fost turnat din Beton cred ca prin anul 2000 sau aproximativ.Dar a fost pentru masinile de foraj si interventii la sonde,cisterne si alte utilaje petroliere.Acum este cu portiuni si de 2 km plim de gropi.E pacat sa ramana asa.Mai vine lumea de prin alte parti si se mira de ce mai gaseste prin Banat.Ca Banateanu e falos da si uneori e comod .Rusine cu asa drum.Cum ramane totusi cu utilajele petroliere.Poate ca o banda rutiera separat ar fi o solutie.

Lasă un răspuns