Un curier a furat din depozitul firmei de lângă Timișoara bunuri de aproape 5.000 de lei

Trei tineri care au spart o locuință din județul Timiș au fost prinși de polițiști

Un curier a furat din depozitul firmei de lângă Timișoara bunuri de aproape 5.000 de lei

La data de 05.12.2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale, situate pe strada Aviatorilor, din localitatea Ghiroda, județul Timiș, cu privire la faptul că din sediul societății mai sus mentionate ar fi fost sustrase un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 10-25.11.2022, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, angajat în calitate de curier la societatea comercială, ar fi sustras din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune (un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.920 de lei.

În cursul zilei de ieri, 5 decembrie 2022, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat bărbatul în municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Prejudiciului a fost recuperat în proporție de 90%(2 telefoane mobile nefiind recuperate).

Bănuitul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *