Un conte investește milioane de euro într-o comună de lângă Timişoara

O comună de lângă Timişoara va cunoaște o dezvoltare fără precedent în următorii ani, când este de așteptat să asistăm la investiții uluitoare.

Totul pleacă de la faptul că, în sfârșit, a fost vândut Parcul Industrial Sânandrei, deținut de controversata firmă ”Aton Transilvania”.

Prețul tranzacției s-a ridicat la suma de patru milioane de euro, fiind vorba de 40 de hectare de teren.

Cumpărătorii sunt firma elvețienă ”Artemis” și Contele de Bardeau, o persoană care mai are afaceri agricole în zona de vest a țării.

Se pare că pe terenul cumpărat la Sânandrei, noii proprietari vor amenaja în curând o zonă industrială.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 Răspunsuri “Un conte investește milioane de euro într-o comună de lângă Timişoara

  1. daca viu va asteptati ca niste elvetieni sa faca ceva favorabil tarii noastre, sunteti nebuni. cred ca uitati cu totii ca elvetienii au grija de banii celor mai mari hoti de pe planeta prin bancile lor. sunt cei mai mari ipocriti de pe terra

  2. Dacă se vor prelucra plantele medicinale la noi în țară și nu vom fi doar un furnizor de materie primă pentru industria cosmetică din vest, ar fi extraordinar.

  3. Pana la urma e vorba de o vanzare-cumparare intre doua sau trei entitati private. Tara a fost vanduta mai de demult! 🙂

  4. Daca va pasa asa mult de tara asta luativa bonul fiscal de la magazine. Sa intre bani in la buget sa demaram proiecte in tara. Fiecare dintre noi care nu solicita bonul fiscal este un hot. Asa ca sa nu mai strigam toata ziua hotui si coruptii ca si noi suntem printre ei. Vin toti arabi la noi sa faca comert, daca le ceri bonul fiscal se supara, dar unul nu vine sa lucreze.

  5. Ma taceti naiba din gura, tot bagati de vina sa vina investitori care sa faca o fabrica de cosmetice. Ce este asa
    rau in asta. Numa sa comentati sunteti buni

  6. Tot la nenorociții care lasa sa de vanda tara ajungem.Doar noi avem asa legi. De ce?, De corupti si dupa ce se vinde tot se muta pe o insula exotica.

  7. Acuma ca o fi contele de Bardeau sau de Monte Cristo, n-are importanta… cert este ca firma asta Artemis din Elvetia se ocupa cu produse cosmetice. Ce fel de „afacere agricola” au ei de gand sa faca la Sanandrei, ma intreb, si ma minunez. oricum, terenul s-a dus, ramane de vazut cum evolueaza treaba mai departe. Afaceri agricole intr-un parc industrial se potriveste ca nuca-n perete, este o contradictie per se. Dar nu-i bai, oi ne bucuram ca prostii ca am mai vandut un darab din Banat.

  8. Zonele industriale ne aduc peisaje se!enare ,poluarea ireversibila a apelor si solului ,a aerului…nimic bun ptr romanii luati de fraieri ,insa profituri ptr investitori…grase…dar cine sa i opreasca ?!??cei ce ar putea face asta isi iau comisioanele…si se face treaba !!!RUSINE!!!

Lasă un răspuns