Un complex termal spectaculos va fi construit în apropiere de Timişoara

complex giarmata

Ştrandul dintr-o comună timişeană era cândva foarte cunoscut, constituind, în perioada verii, destinaţia preferată a timişorenilor, o adevărată oază. Linişte, relaxare, verdeaţă şi apă, aşa putea fi descris fostul ştrand. Timpul a trecut, iar după 1990 acesta a început să se degradeze.

Acum, în locul unde a fost ştrandul nu se mai află decât o ruină năpădită de buruieni. Virgil Bunescu, primarul comunei respective, Giarmata, vrea să pună bazele unui nou centru termal, pentru a-i reda farmecul de odinioară. Proiectul este deja întocmit, iar valoarea acestuia se ridică la patru milioane de lei.

„Lucrările la centrul termal vor începe în 2018 şi se vor finaliza probabil în trei ani”, a spus edilul-şef. Fondurile pentru lucrări vor fi asigurate din veniturile proprii ale Primăriei Giarmata.

Centrul termal va cuprinde un ştrand, un amfiteatru – locul în care vor avea loc spectacole – locuri de parcare şi, bineînţeles, spaţii verzi. Edilul-şef e convins că atunci când lucrările vor fi finalizate, centrul termal va atrage din nou sute de timişoreni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Un complex termal spectaculos va fi construit în apropiere de Timişoara

  1. Ha ha ha,mor de ras cand aud asemenea baliverne,nu sunteti in stare sa terminati ce este inceput(trotuare,asfalt,canalizare,curent in cartierul primaverii, etc…)si voi visati la urmatoarele alegeri pt. alte promisiuni,pardon minciuni,dar poate de data aceasta cetatenii nu mai inghit galusca,clar ???

Lasă un răspuns