Un centru civic… nou-nouț

checea 4

Având în vedere că în edilii actuali continuă ceea ce s-a început, în decurs de un an-doi există toate șansele ca zona centrală să aibă un look complet schimbat, demn de timpul pe care îl trăim. Deja putem afirma fără să greșim că, la Checea, se prefigurează un centru civic… nou-nouț.

În spatele grădiniței, aflată vizavi de primărie, se va amenaja un parc de joacă. Între acesta și parcul mare din spatele instituției administrative au fost deja rezolvate, pe o lungime de 250 de metri, carosabilul, aleile pietonale și pentru biciclete și a fost delimitat spațiul verde și cel de parcare.

Așa cum arată acum această porțiune de stradă ea definește și un loc de promenadă, căruia deocamdată îi lipsesc poate doar câțiva arbori și iluminatul ornamental. Investiția este susținută din bugetul local, ea urmând a continua în 2019 cu amenajarea stradală până în fața bisericii.

Clădirile publice și amenajările de pe strada principală, respectiv din fața căminului cultural și a primăriei, împreună cu cea finalizată, despre care am vorbit, și cu cea din dreptul grădiniței, aflată în lucru, conturează tot mai mult un centru civic de comună cu aspect european.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *