Un cărășean a inversat frâna cu acceleraţia şi a mers la RAR

Un cărășean a inversat frâna cu acceleraţia şi a mers la RAR

După şoferul care nu demult a mers la RAR cu un bus ce avea o buturugă pe post de pernă de aer, angajaţii Registrului Auto Român s-au trezit şi cu unul care şi-a inversat pedalele!

„În acest mod a fost adus la RAR Caraș-Severin un autovehicul cu cutie automată, fabricat în anul 2006. Mașina provenea dintr-o țară europeană, dar inversarea pedalei de accelerație cu cea de frână a fost făcută de noul proprietar înainte de a solicita CIV. În urma verificărilor, autoturismul a fost respins, iar Registrul Auto Român nu a eliberat cartea de identitate a autovehiculului, din cauza neconformității comenzilor conducătorului auto“, au spus cei de la RAR Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI: Prima țară din lume care organizează referendum pentru certificatul verde

Postarea RAR de pe o reţea de socializare a adunat sute de comentarii, de la cele mai haioase cum că „aşa a vrut nevasta omului“, până la altele de genul că poate omul avea un handicap. Cineva spunea că „Vorbim pe jumătate. Conforme? Cu ce? Uitați ca ordinea pedalelor este aleasa de producător? Am o prietenă cu probleme locomotorii și are un sistem similar instalat la mașina. Ce-i drept, mașina este în altă țară, iar ei nu au persoane înguste precum în România“, conform caon.ro.

CITEȘTE ȘI: Magazin amendat de ISU după montarea gardurilor care separau accesul vaccinaților de nevaccinați

Răspunsul specialiştilor RAR a fost scurt: „Înțelegem punctul dvs. de vedere şi aspectele la care faceţi referire, dar în acest caz este vorba strict despre o modificare neomologată“.

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns