Un bucătar de top închide restaurantul cotat Michelin: și-a pierdut gustul și mirosul de la COVID

Un bucătar de top închide restaurantul cotat Michelin: și-a pierdut gustul și mirosul de la COVID

Un bucătar de top închide restaurantul cotat Michelin: și-a pierdut gustul și mirosul de la COVID

Mark Sebastian Fisher, bucătar de top, închide restaurantul cotat Michelin după ce și-a pierdut simțul gustului și al mirosului după ce a făcut COVID-19, potrivit Daily Mail.

Mark Sebastian Fisher nu poate gusta personal preparatele înainte de a-și servi clienții, deoarece nu mmai poate spune cât de bune sau cât de rele sunt. El trebuie să o roage pe soția sa, Michelle, sau pe angajați să o facă în locul lui.

Acum, Sebastians Restaurant With Rooms, din Oswestry, Shropshire, se va închide. Ultimele mese vor fi servite aici în ajunul Anului Nou.

Sebastians s-a bucurat de două AA Rosettes, două furculițe în ghidul Michelin, locuri râvnite în ghidurile culinare, inclusiv The Good Food Guide și recenzii de cinci stele pe Trip Advisor.

„Mi-am pierdut tot simțul gustului și al mirosului din cauza Covid și acum mă bazez pe alți membri ai familiei și pe personal înainte de a oferi mâncarea”, a spus el.

El și soția sa, Michelle, au decis că este timpul să se retragă, dar pensiunea va continua să funcționeze.

„Suntem aici de 33 de ani, iar eu voi împlini 55 de ani anul viitor”, a spus Mark, care a urmat cursuri cu bucătari de top în Franța și Elveția.

„Cei trei copii ai noștri au fost nevoiți să lucreze aici, practic de când s-au născut, și se află într-un moment în care toți au slujbe cu normă întreagă, iar noi vrem ca ei să plece și să își facă propriul lor drum”, a spus Mark.

El a spus că există o șansă ca restaurantul să se redeschidă la o dată ulterioară, dar deocamdată este timpul ca activitatea să încetinească.

CITEȘTE ȘI: Aaron Carter, cântărețul și fratele lui Nick de la Backstreet Boys, a murit la vârsta de 34 de ani

În prezent, Sebastians este complet rezervat până la sfârșitul anului și are o listă de așteptare de aproximativ 150 de persoane.

Începând de Anul Nou, restaurantul va oferi doar cazare și mic dejun, conform Mediafax.

Foto: Il Messaggero


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *