Un boxer de la LPS Banatul Timișoara a devenit campion național!

Un boxer de la LPS Banatul a devenit campion național!

La finala Campionatului Național de Box rezervat categoriei de vârstă tineret, competiție desfășurată recent la Brăila, sportivii de la LPS Banatul Timișoara au obținut două medalii. Cel mai bun rezultat a fost realizat de Daniel Dobren. Acesta a devenit în estul țării campion național la categoria + 92 de kilograme. Dobren confirmă, astfel, progresul din ultima perioadă, el clasându-se pe prima poziție și la Cupa României.

Evoluțiile sale din ring au atras atenția antrenorilor de la lotul național de tineret. El va fi prezent joi la Bacău la antrenamentele acestei selecționate, care se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European, programat la Budva, în Muntenegru, la sfârșitul lunii octombrie.

Până atunci, Daniel Dobren va boxa la Mănuşa de Aur a Vojvodinei, în orașul Subotica (Serbia), competiție programată în perioada 30 august – 6 septembrie.

Revenind la naționalul de tineret, să menționăm și bronzul obținut de Emanuel Muller la categoria 57 de kilograme. Este prima medalie la o competiție de o asemenea anvergură pentru fiul fostului pugilist Gabriel Muller. Emanuel este de un an la LPS Banatul Timișoara.

În fine, David Simina s-a clasat pe locul al cincilea, acesta boxând la categoria 72 de kilograme.

“Îmi pun mari speranţe în Daniel Dobren. Este elevul meu, dar toţi antrenorii de la LPS Banatul au avut o contribuţie la obținerea acestui rezultat. El a ieşit pe locul întâi şi la Cupa României, unde l-a bătut pe vicecampionul european. A fost convocat în vederea participării la Campionatul European. Până atunci, să vedem cum va boxa la turneul din Serbia… Mulțumim pentru dotarea sălii de box de la LPS Banatul domnului director Călin Rosenblum”, ne-a declarat Ion Mihai, antrenor de box și director adjunct la LPS Banatul Timișoara.

Ceilalți șlefuitori de talente de la instituția de învățământ situată lângă stadionul “Dan Păltinișanu” sunt Tudor Grigoraş, Florin Noje și Constantin Ocneanu. La competiția de la Brăila, cei trei pugiliști de la LPS Banatul Timișoara au fost însoțiți de Ion Mihai şi Tudor Grigoraș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un boxer de la LPS Banatul Timișoara a devenit campion național!

  1. Se pare ca fotografia e graitoare. Ringul de box albastru e punctul central de importanta. El sportivul e doar un decor. Ca cam asa e treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *