Un bolid a spulberat mai multe mașini, într-un oraș din vestul țării. Cauza: viteza prea mare

Un accident rutier a avut loc  în zona Muncitoresc din Reșița. Mai multe mașini au fost serios avariate. Conform martorilor, șoferul vinovat avea viteză mare când o altă mașină i-a tăiat calea. 

CITEȘTE ȘI: România, în pericol din cauza Rusiei? Ministrul de Externe, despre Marea Neagră, un lac rusesc

Un șofer aflat la volanul unui autoturism Audi Q7 a „măturat” mai multe autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului, dinspre Strada Paul Iorgovici spre Strada Castanilor din cartierul Muncitoresc, imediat după Piața Republicii. Martori care au asistat la accidentau declarat că Audiul circula cu viteză mare în momentul în care un alt autoturism i-a tăiat calea, așa explicându-se ieșirea bolidului în decor. Din fericire, se pare că nicio persoană nu a fost accidentată grav, conform resita.ro

Până la această oră, doar reprezentanții ISU Semenic au oferit informații despre acest eveniment rutier: „Accident rutier în Reșița, cartier Muncitoresc, cu implicarea a 4 autoturisme, din care 3 parcate. Acționează Detașamentul de Pompieri Reșița cu două ASAS și o ambulanță SMURD. Două persoane au nevoie de îngrijiri medicale (traumatisme ușoare)”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns