Un bloc ANL va fi construit într-o comună timișenă. Imobilul va fi amplasat după pod, în dreapta șoselei care duce la Timișoara

cheveresu mare 1

În cadrul programului de locuințe pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, destinate închirierii, Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a aprobat construirea unui bloc în comuna timișeană Chevereșu Mare.

Fondurile din acest program sunt asigurate de la bugetul de stat, din credite, dar și din veniturile provenind din vânzarea locuințelor construite anterior către chiriași.

Imobilul va fi realizat în regim de înălțime de parter și patru etaje și va dispune de 50 de apartamente.

tombola abonatilor

Aceasta este soluția pe care primăria comunei timișene a ales-o pentru a răspunde la cele 60-70 de cereri pentru locuri de casă care n-au putut fi rezolvate din lipsă de teren în proprietatea autorităților locale.

CITEŞTE ŞI: Străzi inundate şi trenuri oprite, în Banat, după o ploaie care a durat o oră. Video

Demersurile făcute în acest sens în ultimii doi ani, iată, au avut ecou. Conform primarului Marcel Muia, ANL a solicitat recent primăriei terenul pentru amplasarea clădirii.

În răspunsul instituției locale se arată că aceasta pune la dispoziția ANL o suprafață de 1,4 hectare de teren.

Blocul urmează a fi amplasat după pod, în dreapta șoselei care duce la Timișoara.

În privința termenului în care blocul va fi realizat, edilul local nu a putut face precizări. În schimb, a declarat că sunt condiții ca șantierul să-și înceapă lucrările în scurt timp, primăria punând la dispoziție amplasamentul, restul depinzând de ANL.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un bloc ANL va fi construit într-o comună timișenă. Imobilul va fi amplasat după pod, în dreapta șoselei care duce la Timișoara

  1. Locatarii isi vor face nevoile in galeata sau punga,in lipsa canalizarii.Pe balcon isi vor tine lemnele pentru foc.Domn primar fa mai intai canalizare,asfalteaza strazile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *