Un bărbat și o femeie, căutați cu bărci și scafandri în râul Timiș. UPDATE: Cele 2 persoane au fost găsite moarte

IMG 20220626 202547

Un bărbat și o femeie, căutați cu bărci și scafandri în râul Timiș.

Un bărbat și o femeie sunt căutați duminică după-amiaza de pompieri și scafandri în râul Timiș în apropierea localității Coșteiu, județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș, pompierii intervin pentru căutarea a două persoane în râul Timiș, în apropierea localității Coșteiu, în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI: Comuna Mașloc se pregătește de sărbătoare

Polițiștii din Timiș susțin că în urma verificărilor făcute a reieșit că un bărbat de 39 de ani și o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiș pentru a se răcori și nu au mai ieșit pe mal.

La fața locului, Detașamentul de Pompieri Lugoj intervine cu o autospecială de descarcerare cu barcă pneumatica, o autosanitară SMURD, cu un efectiv de 6 subofițeri.

De asemenea, a fost alertat echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara care s-a deplasat la locul intervenției cu o autospecială de intervenție cu 2 scafandri și un subofițer. Totodată, din cadrul celorlalte subunități de intervenție au fost trimise la locul intervenției câte o autospecială de serviciu cu barcă și 2 subofițeri.

Toate echipajele efectuează căutări pentru identificarea celor două victime.

UPDATE: Cele două persoane au fost găsite moarte

Cele două persoane, o femeie și un bărbat, căutate duminică de pompieri și scafandri în râul Timiș au fost găsite moarte.

„În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale, cei doi fiind declarați decedați”, a transmis IPJ Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *