Un bărbat s-a sinucis de teamă că se va infecta cu noul coronavirus. Ce a scris în biletul de adio

spanzuratoare 1

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Dâmbovița, și-a pus capăt zilelor de teamă că se va îmbolnăvi de coronavirus. Acesta a făcut mărturisirea într-un bilet de adio lăsat soției.

Bărbatul din Odaia Turcului – comuna Mătăsaru a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de familia acestuia, care la scurt timp a găsit și biletul de adio care explica gestul extrem.

Apropiații spun că dâmbovițeanul era terorizat de gândul că s-ar putea infecta cu coronavirus, în ciuda faptului că nu ar fi avut niciun motiv serios pentru îngrijorarea lui.

Bărbatul care locuia cu soția, soacra, fiica și fiul său lucra la o fabrică unde au fost înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

”Sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”

În biletul de adio, acesta i-a mărturisit soției că frica nu îi dă pace și i-a cerut să aibă grijă de sănătatea ei și a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzină și îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor ăia bătrânii”, spune o vecină.

Rudele spun că este posibil ca acesta să fi suferit de o depresie, având în vedere că bărbatul devenise în ultima vreme tot mai abătut, scrie stirileprotv.ro.

După ce mai multe persoane din cadrul fabricii au fost infectate cu coronavirus, reprezentanții au luat măsuri serioase împotriva răspândirii acestuia, conform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *