Un bărbat a murit după ce a fost împins de altul, care voia sa-i ia doza de bere. Totul s-a petrecut într-o localitate din Banat

Un bărbat a murit după ce a fost împins de altul, care voia sa-i ia doza de bere, într-o localitate din Banat

Un bărbat a murit după ce a fost împins de altul, care voia sa-i ia doza de bere, într-o localitate din Banat

Un bărbat care nu a dorit să cedeze doza de bere altuia a fost îmbrâncit și lovit.

Fapta s-a întâmplat într-o parcare din Reșița, în 20 octombrie.

Bărbatul care l-a agresat pe cel ce deținea berea, nu și-a mai dorit doza, aceasta spărgându-se. Victima a fost internată la spital, iar patru zile mai târziu a decedat.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au dispus în dosarul nr. 425/P/2022, în data de 28.10.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă inculpatul N.A.I, pentru săvârșirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă prev. de art. 32 alin. 1 Cp raportat la art. 236 Cp cu referire la art. 233 Cp.

CITEȘTE ȘI: Condamnare pentru un bărbat din vestul țării care a vândut haine pe net. A strâns aproape 300.000 de euro fără să elibereze bon fiscal

În fapt, s-a reţinut că, în data de 20.10.2022, în jurul orelor 18.00, în spatele blocului nr. 8 de pe Bulevardul Republicii din Reşiţa, inc. N.A.I. l-a urmărit în parcare pe numitul B.E.C., căruia a încercat să-i smulgă din mână o doză de bere; numitul B.E.C a opus rezistenţă, necedând doza din mână, motiv pentru care inc. N.A.I l-a îmbrâncit şi apoi i-a aplicat o lovitură cu piciorul în picioarele numitului B.E.C, care a căzut la sol.

În cădere, numitului B.E.C. i-a scăpat doza de bere din mână, care s-a spart la impactul cu solul. Inculpatul N.A.I. s-a aplecat, a luat doza de bere în mână şi a aruncat-o, văzând că aceasta este spartă.

Numitul B.E.C a fost internat la Spitalul Judeţean Reşiţa, Secţia de Ortopedie, după incident, decedând la data de 24.10.2022.

Moartea numitului B.E.C s-a datorat fracturii deschise.

Inculpatul N.A.I au fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 27.10.2022.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat în data de 28.10.2022 propunere de arestare preventivă a inc. N.A.I pentru o perioadă de 30 de zile la Tribunalul Caraş-Severin, propunere care a fost admisă”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Foto: g4media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *