Un bărbat a furat un Ferrari de 2 milioane € în câteva secunde

ferrari 1

Un bărbat căutat de autorităţi a reuşit să fure un Ferrari 288 GTO din 1985 ce i-a aparţinut pilotului de F1 Eddie Irvine, în numai câteva secunde.

Totul s-a întâmplat la un dealer auto din Dusseldorf (Germania), acolo unde bărbatul s-a prezentat pentru a face un test drive cu maşina.

Suspectul a venit la dealer cu un taxi şi s-a arătat interesat de achiziţionarea maşinii. Astfel, reprezentanţii dealer-ului Ferrari i-au permis bărbatului să facă un test drive cu maşina.

După o plimbare de două ore cu Ferarri-ul de aproape două milioane de euro, suspectul a oprit maşina în faţa reprezentanţei, iar în momentul în care angajatul dealer-ului a coborât, a accelerat puternic şi s-a făcut nevăzut.

Maşina ce a aparţinut pilotului de Formula 1 Eddie Irvine a fost găsită ulterior într-un garaj din oraşul Grevenbroich, în apropiere de Dusseldorf, după ce poliţiştii au primit mai multe informaţii de la martori, notează thesun.co.uk.

Poliţiştii germani au publicat o imagine cu suspectul în speranţa că vor reuşi să îl identifice, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un bărbat a furat un Ferrari de 2 milioane € în câteva secunde

  1. Citez din articol: „Poliţiştii germani au publicat o imagine cu suspectul în speranţa că vor reuşi să îl identifice, conform observator.tv.”
    Oare faptasul nu poate da in judecata autoritatile pentru publicarea portretului fara accept?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *