Un bărbat a fost găsit decedat în urma unui incendiu izbucnit într-o comună bănățeană

casa 7

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit ieri la o gospodărie din localitatea Obreja. Ajunse la fața locului, echipajele au constatat că incendiul se manifesta violent la două anexe ale gospodăriei. S-a intervenit imediat pentru împiedicarea propagării incendiului și stingere.

„Din nefericire, pe timpul efectuării misiunii de recunoaștere, în una din cele două anexe, s-a găsit o persoană de sex masculin, decedată. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de un foc aprins pentru arderea resturilor vegetale din curtea gospodăriei, care s-a extins la cele două anexe“, a spus Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt al ISU Semenic Caraş-Severin.

Pompierii trag un nou semnal de alarmă privind pericolul pe care îl poate prezenta practica utilizării focului deschis pentru igienizarea curților și terenurilor. Acest obicei a fost de multe ori cauza producerii unor pagube substanțiale și uneori, a condus la rănirea sau chiar decesul unor persoane.

„Reamintim cetățenilor că arderea resturilor vegetale, a gunoaielor, a deşeurilor şi a miriştilor se execută numai pe baza permisului de lucru cu foc deschis, după ce a fost informat în prealabil serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă. Emiterea permisului de lucru cu foc deschis se face prin grija primarului de către şeful serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă sau persoana desemnată în acest sens“, a mai adăugat Tocmelea.

 

argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns