Un avion TAROM, deturnat de un… șoarece!

tarom 2

Un avion al companiei TAROM, ce efectua o cursă Paris-București, a fost „deturnat” de un șoarece. Cursa TAROM – Air France a decolat  de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris cu destinația București. Avionul s-a întors, însă, din rulaj din cauza unei rozătoare care a fost găsită la bordul aeronavei!, notează evz.ro

CITEȘTE ȘI: Pacient internat de urgență, la Timișoara. Bărbatul a venit din Italia și este suspect de coronavirus

Căpitanul a luat decizia de a întoarce avionul pe pistă pentru siguranța pasagerilor și a zborului. Indiferent cât de mic, riscul producerii unui incident nedorit persista, anunță compania TAROM, astfel că s-a luat decizia revenirii la sol.

Aeronava a fost reverificată și curățată, dar, informează TAROM, „pentru a încerca să minimizeze disconfortul pasagerilor, rerutarea fiind posibilă doar pentru un număr mic dintre aceștia, și pentru a nu mai petrece o noapte suplimentară în Paris, TAROM a decis trimiterea unei alte aeronave pentru a aduce înapoi pasagerii”.

Astfel, călătorii „au decolat spre casă cu aeronava trimisă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că siguranța pasagerilor este prioritară pentru noi”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns