VIDEO: Un avion a aterizat forțat într-o localitate din vestul țării. Aparatul de zbor a avut o defecțiune la motor

Un avion a aterizat forțat

Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că un avion de antrenament a fost nevoit să aterizeze forțat pe un teren agricol situat între Sântandrei și Bârcea Mică din județul Hunedoara, fără a fi înregistrate victime omenești.

Polițiștii, ajunși la fața locului au constatat că pe un teren agricol se află un avion de antrenament pentru zbor, care prezenta avarii la elice și la jamba de aterizare, fiind identificat instructorul de zbor, un bărbat în vârstă de 55 de ani și elevul în vârstă de 49 de ani, care nu au suferit vătămări corporale, care au aterizat forțat deoarece avionul prezenta defecțiuni tehnice la motor.

CITEȘTE ȘI: Video: Pericolul din afumătoare. Mai multe case din vestul țării, salvate din flăcări în ultimul moment

Evenimentul a fost raportat la Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile, cercetările continuând in vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor comiterii acestui eveniment aviatic.

Sursa video:  Eduard Felciuc


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO: Un avion a aterizat forțat într-o localitate din vestul țării. Aparatul de zbor a avut o defecțiune la motor

  1. Cand cei de la mansa sunt profesionisti si-si iau rolul in serios, tragediile pot fi evitate chiar daca motorul decide sa te abandoneze.
    Felicitari comandantului!

Lasă un răspuns