Un arădean a fost numit în funcția de director executiv-colectare din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Timișoara

ovidiu siclovan

Finanțistul arădean Ovidiu Șiclovan a fost numit pentru o perioadă de șase luni în funcția de conducere vacantă de director executiv-colectare din cadrul Directiei Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara. Această funcție a rămas vacantă după decesul lui Ladislau Elek, moartea acestuia zguduind prectic lumea finanțistă din județele Arad și Timiș.

Ovidiu Șicolvan are „în spate” o vastă experiență în cadrul „Finanțelor”, timp de 25 de ani acesta fiind, pe rând, inspector de specialitate, șef Serviciu al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Activitatea de Inspecţie Fiscală, șef Administraţie Adjunct – Inspecţie Fiscală în cadrul  Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Administratia Finantelor Publice a Municipiului Arad, șef serviciu în Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Arad – Activitatea de Inspecţie Fiscală și șef administraţie – promovare temporară în Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Arad, Administratia Finantelor Publice a Municipiului.

Din anul 2013 și până în prezent, Ovidiu Șiclovan a deținut funcția de șef Serviciu Inspecţie Fiscală Persoane Juridice 2.

Noul director al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara are 48 de ani.

 

specialarad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un arădean a fost numit în funcția de director executiv-colectare din cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Timișoara

Lasă un răspuns