Un alai de nuntă a blocat un bulevard principal dintr-un oraș din vestul țării. Petrecăreţii au oprit să-şi facă poze la o oră de vârf (video)

Un alai de nuntă a blocat un bulevard principal dintr-un oraș din vestul țării. Petrecăreţii au oprit să-şi facă poze la o oră de vârf

Un alai de nuntă a blocat un bulevard principal dintr-un oraș din vestul țării. Petrecăreţii au oprit să-şi facă poze la o oră de vârf

Scene incredibile au fost surpinse, în urmă cu 3 zile, pe un bulevard principal din Arad. Un alai de nuntă a paralizat tot traficul din centrul oraşului, la o oră de vârf.

CITEȘTE ȘI: O femeie bolnavă de cancer doarme sub un pod din Lugoj de mai bine de o săptămână

Caleşti, nuntaşi şi multe maşini de lux au blocat un sens de mers, după ce petrecăreţii, împreună cu mireasa şi mirele, au oprit pentru a face poze şi filmuleţe pentru reţelele de socializare.

La un moment dat, un echipaj al poliţiei locale şi-a făcut apariţia, spre bucuria şoferilor care credeau că în sfârşit se va fludiza traficul. Însă poliţia a intervenit doar pentru a escorta întreg alaiul spre destinaţia finală.

După apariţia imaginilor în spaţiul public, Poliţia rutieră şi cea locală s-au autosesizat şi urmează să aplice amenzi usturătoare celor responsabili.


Video: TV Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns