Ultimul slogan în Primăria Timişoara: „Şefa de la personal ne-a lăsat fără salar!”

Ultimul slogan în Primăria Timişoara: "Şefa de la personal ne-a lăsat fără salar!"

E nemulţumire mare în rândul angajaţilor Primăriei Timişoara. Ca de obicei, totul pleacă de la bani, mai precis de la neacordarea unor sume care au fost stabilite chiar de către instanţele de judecată. Tiberiu Negrei, liderul sindical al funcţionarilor publici timişeni, spune că toate încurcăturile se datorează şefei de personal, Rodica Aurelian, care nu a dorit să pună în practică sentinţele judecătoreşti.

„Doamna de la personal a fost mereu împotrivă şi a făcut documente ca să nu se acorde banii, iar primarul le-a semnat. Domnul Robu ne spune că nu e nici o problemă şi că banii se vor acorda, dar nu înţeleg de ce mai semnează actele făcute de şefa de la personal, prin care ni se anulează drepturile”, spune Negrei.

Conform acestuia, a fost emisă o dispoziţie a primarului pentru a nu se acorda sumele alocate, dispoziţie care a fost anulată de instanţă: „Este incredibil, dar s-ar putea să ajungem chiar la executare silită şi vor trebui plătite şi onorariile executorilor”.

Tiberiu Negrei spune că a primit asigurări de la Nicolae Robu cum că banii vor fi acordaţi, însă întârzierile repetate şi atitudinea ostilă a şefei de la resurse umane nu îi dau motive să creadă că deciziile judecătoreşti vor fi puse prea repede în aplicare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ultimul slogan în Primăria Timişoara: „Şefa de la personal ne-a lăsat fără salar!”

  1. Ce NOUTATE! Primaria Timisoara este condusa de Rodica Aurelian nu de Robu! Robu este robul acestei doamne.Dupa ce , in functiile de conducere din Primarie si nu numai si-a pus toti prietenii, finii, …

Lasă un răspuns