Ultimele clipe ale Rapidului! Lichidatorul clubului anunţă: „Nu poate juca în Liga 1! Pe 28 iulie voi anula şi ultimele contracte ale jucătorilor”

Comisia de Disciplină a FRF va anunța, miercuri, dacă Rapid, club aflat în faliment, poate juca în noul sezon al Ligii 1. Aurel Brihac, lichidatorul clubului, a vorbit despre situația echipei și spune că Rapid nu poate juca în Liga 1, că echipa are doar 3 jucători sub contract și că pe 28 iulie și contractele acestora vor fi anulate.

„Rapid nu poate juca în Liga 1. Nu se pot semna contracte noi și nu poate funcționa ca o entitate. Eu voi rezilia și ultimele contracte. Pe 28 iulie întră în vigoare decizia de închidere a cărților de muncă a celorlați angajați rămași.

Clubul a avut timp în perioada de observație, de 3 ani, să facă rost de bani și să plătească datoriile. Creditorul trebuia să aducă un plan de reorganizare și să îl respecte, dar în același timp trebuia să plătească și datoriile curente. Astfel, după ce se termina planul de reorganizare, clubul tot avea datorii.

Cei de la Azuga Waters (n.r. societate patronată de Violeta Moraru) au tot spus că aduc bani, dar nu am văzut banii aceștia. Aceștia au depus 40 de bilete de ordin, 20 pentru salariile lunare și 20 pentru datoriile de stat. Fostul administarator special, Radu Birlică, a introdus aceste bilete, dar au fost refuzate de Azuga Waters. Ei, după ce au introdus biletele la ordin, nu le mai pot refuza, dar încearcă asta prin tot felul de ghidușii financiare.

Datoria Rapidului este de 20 de milioane de lei, dar poate crește. Cea mai mare datorie este către ANAF. Nu știu de unde spune Moraru că are 11 jucători sub contract”, a spus Brihac la DigiSport.

Sursa: gsp.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Ultimele clipe ale Rapidului! Lichidatorul clubului anunţă: „Nu poate juca în Liga 1! Pe 28 iulie voi anula şi ultimele contracte ale jucătorilor”

  1. In sfarsit cineva autorizat spune ceva concludent. Restul – inclusiv povestile primarului – sunt praf in ochii lumii. Da Clubul Rapid este mort si asa va ramane.Polistii pot baga sampania la rece, numai sa nu le stea in gat!!!!!

Lasă un răspuns