Ultima modă în Timișoara: să alergi după poliție ca să te amendeze!

Ultima modă în Timișoara: să alergi după poliție ca să te amendeze!

Ultima modă în Timișoara: să alergi după poliție ca să te amendeze!

”S-a ajuns în situația bizară în care reprezentanții firmei caută agentul de poliție ca să vină să-i amendeze”. Declarația îi aparține prefectului Mihai Ritivoiu, care a prezentat situația absurdă în care au ajuns proprietarii de terase din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Mizerie de nedescris, pe marginea autostrăzii lângă Lugoj, unde șoferii aruncă tone de gunoaie în fiecare săptămână

Aceștia s-au plâns prefectului pentru problemele de comunicare pe care la au cu primăria, care îi amendează pentru că nu dețin un acord comercial.

Ei spun însă că acest lucru se datorează municipalității, unde nu există cineva care să se ocupe de problemă.

Interesant este că, pentru a demara procedura de autorizare, cei care nu au fost amendați trebuie să umble după poliție ca să fie sancționați, altfel nu pot începe procedurile necesare.

”Am primit în audiență mai mulți reprezentanți   ai firmelor care dețin terase în Timișoara. Ei se plâng că nu au cui să se adreseze pentru rezolvarea problemelor.

În prezent, nu există un regulament de comerț stradal, iar firmele sunt dublu sancționate. Prima dată sunt amendate, apoi li se ridică autorizația. S-a ajuns în situația bizară în care reprezentanții firmei caută agentul de poliție ca să vină să-i amendeze, astfel încât să poată merge mai departe cu procedura. Eu îndemn primăria la mai mult calm, pentru că terasele reprezintă un punct important din viața socială a orașului”, a declarat Mihai Ritivoiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns