UDMR a semnat un acord de colaborare parlamentară cu coaliţia PSD-ALDE

UDRM a semnat, miercuri, un acord de colaborare parlamentară cu coaliţia PSD-ALDE, prin care a convenit să sprijine proiectele legislative propuse de Guvern şi să susţină în comun proiectele legislative iniţiate de către parlamentarii PSD-ALDE, respectiv UDMR.

Acordul prevede că părţile semnatare vor susţine ca prioritate demersurile din domeniile educaţiei şi sănătăţii, considerând, de asemenea, ca prioritară bugetarea şi finalizarea infrastructurii de transport rutier la nivel de autostradă prevăzută în programul de guvernare.

Acordul prevede, la punctul 5, că părţile vor urmări îmbunătăţirea legislaţiei în vederea eficientizării procedurilor de retrocedare a proprietăţilor confiscate abuziv în perioada comunistă.

De asemenea, în acord se menţionează că părţile consideră necesară implementarea unei legislaţii care să asigure creşterea veniturilor salariale a angajaţilor din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale, în cadrul legii salarizării unitare.

Părţile au convenit, prin acord, să existe consultări săptămânale între liderii grupurilor parlamentare.

2 Comments
JOHANESS 25/12/2016
Ce nu face "omul" pentru un ciolan.
birlic 22/12/2016
nu mai este banc: de aceea se fac alegeri din patru in patru ani ,ca sa vedem cu cine guverneaza UDMR -l , e realitate .Dea lungul istoriei romanii nu au stiut niciodata sa-si urmareasca interesele ,mai bine sa incins la o barfa ,care ia fost intodeana la indemana .