Tyson de România, petrecere de pomină într-o fermă părăsită. Ce surpriză îi aștepta pe petrecăreți la plecare

petrecere 2

Tyson de la Vadu Pașii a dat petrecere cu 20 de interlopi, într-o fermă părăsită. La plecare îi așteptau mascații, care au oprit convoiul de 6 mașini în care se deplasau petrecăreții.

CITEȘTE ȘI: S-a decis data deschiderii oficiale a staţiunilor de pe litoralul românesc

De ziua lui, un interlop din Vadu Pașii și-a chemat amicii din mai multe județe pentru o petrece într-un loc ferit, nu din comuna lui, ci la Gherăseni, într-o fermă abandonată. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al poliției, în care se aflau și mascați, iar cei 20 de bărbați au fost amendați. Unu dintre șoferi consumase substanțe psihotrope, scrie Știri de Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii rutieri au organizat duminică filtre în trafic pe principalele căi rutiere din localitate și pe DN2 E85 pentru depistarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care încalcă regulile de circulaţie.

Astfel, pe raza comunei Gherăseni au fost oprite în trafic șase autoturisme, în care se deplasau 20 de persoane. În urma verificărilor specifice, polițiștii au stabilit că persoanele sunt din județele Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *