Turneu internațional de fotbal juvenil la baza sportivă Colterm

fotbal copii

O nouă ediție a turneului ”International Vest Liga” i-a adus, în weekend, în teren pe fotbaliștii născuți în 2007 și 2008, urmând ca la sfârșitul acestei săptămâni să intre în competiție jucătorii de șase, șapte și opt ani.

La competiția care este găzduită de baza sportivă Colterm, s-au înscris 64 de echipe din patru țări: România, Serbia, Croația și Ungaria. Este cea de-a patra ediție a turneului organizat de clubul sportiv F.C. Juventus Timișoara cu scopul de a susține fotbalul juvenil și de a promova sportul în rândul copiilor.

Câștigătorii generației 2007, din 12 echipe participante, au fost NK Osijek, Juventus Timișoara și Dynamik Craiova, iar la generația 2008, din 16 formații, s-a impus NK Osijek, Juventus Timișoara și One Team Temerin. Ocupanții primelor trei locuri la fiecare grupă de vârstă au fost recompensați cu diplome, cupe și medalii.

”Totul pentru bucuria copiilor” este conceptul sub care a pornit la drum Vest Liga, un proiect privit cu neîncredere de mulţi, dar care s-a dovedit a fi o carte câştigătoare.

Prima ediție a debutat în martie 2014, la start înscriindu-se 32 de echipe din șapte județe ale țării la grupele de copii născuți în anii 2005 și 2006. Ediția de anul următor s-a adresat acelorași generații de fotbaliști și l-a avut ca invitat special a fost fostul internațional Ionel Ganea.

Toamna trecută, cea de-a treia ediție a turneul a marcat o premieră în participarea echipelor străine la o competiție de fotbal juvenil în orașul de pe Bega, alături de formațiile din țară participând și grupări din România, Serbia, Croația și Bosnia Herțegovina.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns