Turare de motoare și derapaje, frânări bruște, cu BMW-ul, pe străzi aglomerate din Timișoara

Turare de motoare și derapaje, frânări bruște, cu BMW-ul, pe străzi aglomerate din Timișoara

Turare de motoare și derapaje, frânări bruște, cu BMW-ul, pe străzi aglomerate din Timișoara.

Deși Poliția Locală Timișoara a atras public atenția permanent cu privire la faptul că turarea motoarelor și efectuarea de derapaje, frânări bruște pe loc în scop de divertisment se sancționează drastic, există persoane care continua să încalce prevederile legale și să se distreze în acest mod.

Cu orice risc.

În ultimele două zile, polițiștii locali au depistat încă doi tineri în această postură.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Temperaturi ridicate pentru sfârșitul toamnei. Secetă în sud-vest

Unul dintre aceștia, de 21 de ani, din Timișoara, a fost sancționat cu 800 de lei pentru că a efectuat manevre prin derapaje în mod repetat cu autoturismul marca BMW în sensul giratoriu de pe Bdul Antenei.

Cel de-al doilea, de 34  de ani, tot din Timișoara, a făcut astfel de manevre cu întoarceri bruște, accelerări repetate, derapaje, la intersecția străzilor 20 Decembrie 1989 cu Piața Iancu Huniade. După cum a declarat, ”i-am dat că-mi place”, dar ”i-a dat” astfel încât a derapat și a acroșat bordura, accidentându-și autoturismul marca BMW. Pentru că a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, totul desfășurându-se la o oră intens circulată, în jurul orei 17.00, acesta s-a ales cu sancțiunea maximă de 2500 lei.

Polițiștii locali atrag din nou atenția că astfel de metode de distracție atrag după sine sancțiuni între 800 și 2500 de lei conform HCL 371/2007, iar cei observați de polițiștii locali sunt sancționați, chiar dacă nu sunt prinși pe loc, fiind identificați ulterior.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *