Tupeu maxim! A blocat accesul tramvaiului, ca să meargă la un restaurant

blocare tramvai

Ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, polițiștii locali din Timișoara continuă să ia măsuri împotriva conducătorilor auto care blochează căile de acces în curți, imobile, parcări, pistele pentru bicicliști, locurile destinate persoanelor cu dizabilități sau staționează în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni ori pe linii de tramvai.

De la începutul acestei luni, timișorenii au sesizat peste 30 de astfel de cazuri.

Recent, o astfel de situație a fost constatată pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea Fabricii de Bere.

Un tânăr care și-a lăsat autoturismul foarte aproape de liniile de tramvai și a plecat la un restaurant a fost identificat și sancționat de polițiștii locali cu sancțiunea maximă prevăzută de OUG 195/2002, respectiv 725 lei și trei puncte de penalizare la permis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

12 thoughts on “Tupeu maxim! A blocat accesul tramvaiului, ca să meargă la un restaurant

  1. MH loveste din nou?Inainte eram nemultumiti ca sunt prea multi italieni in oras,si ca ne fura fetele,acum astia ne fura aerul,civilizatia.

  2. Nu avem coaee noi bănățeni sa ne facem singuri dreptate, sparta mașina și dat foc la câteva de MH în situații din acest gen și sa vezi după civilizație la oltenii…

  3. Eu m-am aflat ca oltean in 2 randuri in tramvai cand a fost blocata linia de 2 de TM si nu a fost niciodata stire de ziar… cacamas in ziarul vostru si voi prea falosii curului, voinicii hâncului ce sunteti… ura asta nu va ajuta cu nimic. Mentalitate de tarani obositi. 27de mii de: curve si puscariasi au fost adusi din Austria in TM bai. Civilizatilor da’ti dovada de ura de natie care nu prea e civilizata. Ziceam si eu. Salut-o pe bunica !

    1. Nimeni nu are ura pe olteni sau cum conduc carasenii… e vorba de bunul simt, care lipseste la multa lume. Au venit multi puscariasi si curve in banat si au ridicat zona asta, dar din alte zone ale tarii vin numai oameni culti cu o masina cat de cat ok, niste banuti de buzunar si trag orasul in jos, pe cand puscariasii si curvele au venit cu mana goala si au facut ceva pentru zona unde a trebuit sa traiasca…

  4. nu e problema cine vine in oras, daca vine cu o mentalitate sanatoasa si civilizata, dar sunt multi care vin in timisoara din toata tara si daca vad ca lumea ii tolereaza isi iau lumea in cap, asta e problema nu de unde vii ci comportamentul , pot zice salbatic , a unor persoane . asta nu inseamna ca generalizam si toti sunt la fel, sunt si exceptii care confirma regula.

  5. Sa se dea o lege ca in asemenea cazuri tramvaiul,ambulanta,pompierii,retim,etc.sa aiba voie sa „impinga” un pic aceste masini.Vedeti in Rusia cum a trecut cu tancul peste masinile celor care au blocat strada.

  6. Amenda e bine-meritata! Sa nu dam cu parul prea pripit: la Turnu-Severin, Orsova, Filiasi sau de unde o fi omul, nu sunt tramvaie, el a incercat sa fereasca strada, acum a invatat (pe bani multi) ca doar autobuzele pot ocoli obstacolele, tramvaiele nu.

Lasă un răspuns