Triplex Confinium se deschide festiv în acest weekend

Triplex Confinium se deschide festiv în acest weekend

Triplex Confinium se deschide festiv în acest weekend

Primăria comunei Beba Veche, cea mai vestică localitate din România, la granițele cu Ungaria și Serbia, îi invită pe timișeni dar și pe vecinii unguri și sârbi, la cea de-a 25-a ediție a Zilelor EuroRegiunii DKMT.

Astfel, sâmbătă, 20 mai 2023, de la ora 10, la Borna Triplex Confinium se va desfășura tradiționala deschidere a evenimentului, în prezența oaspeților din România, Ungaria și Serbia.

CITEȘTE ȘI: Pestă porcină în Timiș

Momentul va fi urmat de o întâlnire informală dar și de manifestări dedicate tuturor categoriilor de vârstă, pe parcursul întregii zile, iar de la ora 20,30 se va organiza o discotecă în aer liber.

Programul festiv va continua duminică, 21 mai 2023, pe scena mobilă a Căminului Cultural Beba Veche, unde începând cu ora 15, numeroase ansambluri folclorice din zonă vor prezenta un spectacol artistic multicultural, iar de la ora 19 evenimentul va continua cu un concert susținut de renumiți interpreți de muzică populară.

Pentru ca participanții din cele trei țări, care se întâlnesc la Triplex Confinium, să poată participa liber la evenimentele organizate dar și la vizite informale, frontiera dintre România, Ungaria și Serbia de la punctul Triplex

Confinium Beba Veche va fi deschisă temporar și va funcționa după următorul program:

– sâmbătă 20 mai 2023, începând cu ora 10,00 până la ora 2,00 noaptea

– duminică 21 mai 2023, începând cu ora 10,00 până la ora 2,00 noaptea

Pentru trecerea frontierei cetățenii trebuie doar să prezinte polițiștilor de frontieră actul de identitate sau pașaportul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *