Tren deraiat în Gara Timișoara Nord. Circulația este oprită

Tren deraiat în Gara Timișoara Nord. Circulația este oprită

Tren deraiat în Gara Timișoara Nord. Circulația este oprită

Circulația trenurilor în stația Timișoara Nord este oprită din cauza unei garnituri care a deraiat. Accidentul a avut loc sâmbătă, înainte de prânz. Două trenuri sunt blocate în gară.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară între Timișoara Nord și Timișoara Est este închisă din cauza deraierii unei garnituri goale de călători. Accidentul s-a produs în timpul unor manevre făcute în stația Timișoara Nord.

„În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu, iar primul vagon de o osie, blocând circulația trenurilor în direcția Timișoara Est. Precizăm faptul că, în trenul IR 1763, care circulă în relația Iași – Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică”, au transmis reprezentanții CFR.

CITEȘTE ȘI: Campanie de prevenire a accidentelor de muncă, derulată de ITM Timiș

Până la „finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord”, mai anunță CFR, conform Mediafax.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *