Tren atacat de hoţi în vestul ţării: paznicii au tras 14 focuri de armă

Un agent de pază care păzea o garnitură de huilă ce traversa Colonia de Jos a municipiului Vulcan a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost lovit în cap cu o lopată de către hoţii de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă. Paznicii au tras 14 focuri de armă pentru a alunga hoţii.

Un agent de pază din echipa care însoţeşte garnitura de huilă aparţinând Complexului Energetic Hunedoara, pe traseul cuprins între municipiul Vulcan şi Preparaţia Coroieşti, a fost agresat şi a ajuns la urgenţa Spitalului Municipal Vulcan, cu capul spart, după ce a fost lovit cu o lopată de unul dintre hoţii de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă.

„Avem o echipă de gardare care însoţeşte vagoanele cu huilă. Miercuri, echipa a fost atacată, în Vulcan, de vreo 30 de oameni, iar la unul dintre agenţi i-au dat cu lopata în cap”, a declarat Aurel Uilăcan, reprezentant al firmei care asigură paza vagoanelor de huilă.

Agentul de pază lovit a fost dus la spital.

„Victima este la urgenţă. Are un traumatism cranian, o plagă contuză fronto-parietală şi o leziune la nivelul cotului. Va fi trimis la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru a i se face un examen tomograf”, a declarat, miercuri, managerulul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa.

Reprezentanţii firmei de pază susţin că paznicii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a alunga hoţii. „S-au tras 14 cartuşe, toate reprezentând focuri de avertizare”, a spus reprezentantul firmei de pază, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tren atacat de hoţi în vestul ţării: paznicii au tras 14 focuri de armă

Lasă un răspuns