Trei tineri cu vârste între 23-25 de ani, cercetaţi pentru trafic de droguri la Timişoara

Două persoane bănuite de trafic de droguri, arestate preventiv

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, au efectuat, joi, trei percheziții domiciliare, în Timișoara, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021-2022, persoanele bănuite ar fi distribuit amfetamină, ecstasy și cannabis în Timișoara.

„În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 7 grame de amfetamină, mai multe doze de cannabis și 3 grindere.

Trei tineri cu vârste între 23-25 de ani, cercetaţi pentru trafic de droguri la Timişoara

3 bărbați, cu vârste cuprinse între 23-25 de ani, au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Situație halucinantă. Un director dintr-un consiliu județean a picat examenul pe care l-a organizat pentru el. Îşi stabilise singur tematica şi era unicul candidat

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *