Trei studente din Timișoara au cucerit inimile publicului la West Side Flower Fest

Trei studente din Timișoara au cucerit inimile publicului la West Side Flower Fest

Trei studente din Timișoara au cucerit inimile publicului la West Side Flower Fest

Într-o explozie de culori și creativitate, Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6, București, a devenit scena unui spectacol memorabil: West Side Flower Fest. Ovaționat pentru inovația și entuziasmul său contagios, evenimentul a adus în prim-plan talentul extraordinar al studenților de la Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate din Timișoara.

Centrul de atracție al festivalului a fost Terra Lunara, o insulă plutitoare și o bijuterie ecologică care a capturat inimile și privirile vizitatorilor. Realizată cu măiestrie de Andreea Gheorghe, Sorana Indrieș și Alina Nagy-Ghinea, studente entuziaste în anul doi la peisagistică, această capodoperă a adunat 9319 de voturi, clasându-se cu mândrie pe locul secund la categoria Premiul Publicului, conform romania.fm.

Nu numai Terra Lunara a strălucit în cadrul festivalului, ci și alte două echipe remarcabile din cadrul aceleași facultăți. Acestea au prezentat proiecte inovative care au ilustrat abilitatea lor de a aborda problemele de mediu: una a conceput o grădină cu irigații eficiente, iar cealaltă o grădină ce prosperă fără irigații. Ambele proiecte subliniază angajamentul și competența studenților în domeniul sustenabilității.

CITEŞTE ŞI: „Fotografia și arheologia media în era digitală”, la Kunsthalle Bega

Sub îndrumarea atentă a profesorilor coordonatori — Prof. univ. dr. Berar Cristian, Șef de lucrări dr. Țota Cristina, Asistent dr. Silivășan Marius, Asistent dr. Danciu Mihai și Asistent Vlad Rada — aceste viziuni creative au fost transformate în realitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *