Trei sectoare de drumuri județene din vestul ţării, închise pe perioada iernii

Trei sectoare de drumuri județene din vestul ţării, închise pe perioada iernii

Trei sectoare de drumuri județene din Bihor au fost închise pe perioada iernii. Acestea vor fi redeschise circulației după 30 aprilie 2022, a anunțat Consiliul Județean Bihor.

Potrivit unui comunicat al CJ Bihor, cele trei sectoare de drum județean au fos închise „în vederea gestionării eficiente a situațiilor generate de fenomenele meteorologice specifice sezonului de iarnă”.

Este vorba de DJ 108 J, sectorul cuprins între km 20+510 și km 33+510, care are un cu traseu sinuos „cu stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță și pe care în prezent se derulează lucrări de modernizare”.

CJ Bihor precizează că sectorul de drum cuprins între Baraj Leșu și Coada Lacului este în proprietatea Primăriei Bulz, iar acest sector poate fi deschis circulației rutiere în perioada de iarnă 2021-2022 prin hotărârea administratorului drumului.

A mai fost închis circulației DJ 763 A, sectorul cuprins între km 5+500 și km 18+257 (Hîrsești – lim. jud. Arad), un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță.

CITEŞTE ŞI: Facturi mai mari cu 58 – 85% pentru consumatorii casnici care nu au trecut în piața liberă de energie

De asemenea, este închis DJ 763, sectorul cuprins între km 35+100 și km 44+845 (Padiș – Ic Ponor), fiind tot un sector de drum pietruit, cu traseu de munte sinuos și stare de viabilitate ce nu permite circulația rutieră în condiții de siguranță, conform Mediafax.

Cele trei sectoare vor fi închise până pe 30 aprilie 2022.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns