Trei proiecte se vor afla în atenția administrației locale lugojene în 2018

lugoj 6

Proiectul de buget pentru municipiul Lugoj, pe anul 2018, a fost definitivat și poate fi consultat de orice cetățean la avizierul primăriei sau pe pagina de web a administrației locale, la adresa: www.primarialugoj.ro.

În realizarea bugetului s-au luat în considerare câteva schimbări care au loc în acest an. Una dintre ele stabilește ca finanțarea învățământului să nu mai fie trecută prin administrațiile locale, iar o altă schimbare prevede ca o treime din banii destinați asistenților sociali să fie asigurată din bugetul local. Acești bani vor reprezenta veniturile proprii ale primăriilor, provenite din taxe și impozite.

Proiecte de modernizare

Trei proiecte se vor afla în atenția administrației locale lugojene, în acest an. Este vorba despre reabilitarea Galeriei ProArte, a interiorului clădirii Centrului de relații internaționale, precum și a fostei piețe din cartierul Micro IV. Pentru acestea, reprezentanții administrației locale au în vedere alocarea banilor necesari. Urmează ca până la finele acestei luni să fie depuse proiectele pentru aceste obiective.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns