Trei persoane rănite, într-un accident produs lângă Lugoj

Trei persoane au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ce un autoturism a acrosat un camion. Accidentul s-a produs pe DN 6 în apropierea localitatii Gavojdia.

Mai multi martori sustin ca autoturismul si camionul mergeau în aceeasi directie, iar la un moment dat camionul a virat la stanga pentru a intra pe un drum de piatra. În acel moment, autoturismul l-a acrosat din spate, a parasit partea carosabila si s-a oprit pe camp.Doua femei aflate în masina au reusit sa iasa dintre fiarele contorsionate, însa barbatul aflat la volan a necesitat interventia pompierilor de la descarcerare. Medicii sustin ca starea barbatului este grava, avand leziuni la cap, maini si picioare.Toate cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Lugoj. Polisistii au demarat cercetarile pentru a stabili împrejurarile în care s-a produs acest accident.

1 Comments
sanda 11/09/2015
Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]